Blog

Sajam IFH/Intherm 2024 u Nirnbergu

Marquis Intelligence - Sajam IFH Intherm 2024 U Nirnbergu

Vodeći svetski sajam klimatizacije, grejanja i obnovljivih vrsta energije koji se održava svake druge godine, IFH/Intherm 2024 u Nirnbergu, ove godine je zvanično otvoren 23. aprila i trajao je do 26. aprila. Na njemu su se okupili vrhunski stručnjaci iz oblasti klimatizacije, grejanja, hlađenja, prečišćavanja vazduha, ali i arhitekture, planiranja i energetske efikasnosti.

Na 55.500 kvadratnih metara predstavljeni su najnoviji inovativni proizvodi, tehnologije i trendovi iz ovih oblasti.

Među 414 izlagača, kao premijum programi prezentovani su i programi za ventilaciju i prečišćavanje vazduha renomiranih nemačkih kompanija sa kojima Marquis Intelligence ima višedecenijsku uspešnu saradnju.

IFH/Intherm 2024 je  ponudio vođene tematske ture, demonstracije uživo, radionice i takmičenja.
Program podrške uključio je interaktivne forume i predavanja koja pokrivaju različite tematske oblasti.
Istaknuto je da ventilacija i kvalitet unutrašnjeg vazduha daju važan doprinos glavnom cilju smanjenja CO2 i uštede energije. Više o tome možete videti na sajtu IFH.

Iako je vazduh čoveku neophodan za život, do sada mu se posvećivalo malo pažnje kada je u pitanju stambeni prostor. Poslednjih par godina su svima pokazale koliko je higijensko snabdevanje vazduhom u zatvorenom prostoru od izuzetnog značaja.

Neophodno iz unutrašnjeg vazduha ukloniti CO2

Sada smo svesni da je neophodno iz unutrašnjeg vazduha ukloniti CO2, razne zagađujuće materije, viruse i druge patogene i tako minimizirati zdravstvene rizike, povećati komfor i dobrobit ljudi.

Sistemi za ventilaciju sa efikasnim prečišćavanjem vazduha obezbeđuju visokokvalitetan, zdravstveno bezbedan vazduh u zatvorenom prostoru, bez potrebe za otvaranjem prozora. Ugradnjom ovakvih sistema smanjuje se mogućnost ulaska insekata i alergena.

Marquis Intelligence sa svojim partnerima fokus stavlja na obezbeđivanje najvišeg mogućeg kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru po principu „ključ u ruke”.

author-avatar

Marquis Intelligence tim

Marquis Intelligence tim je tim stručnjaka različitih profila, posvećen poboljšanju kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru i ističe se u ponudi naprednih sistema ventilacije po meri, obezbeđujući bezbednost i udobnost u zatvorenim okruženjima pružajući sveobuhvatnu podršku i upotrebu najsavremenije tehnologije za rešavanje različitih i složenih izazova kvaliteta vazduha.