Blog

5 najboljih projekata Marquis Intelligence-a u 2023. godini

Marquis Intelligence - 5 najboljih projekata Marquis Intelligence-a u 2023. godini

Marquis Intelligence sa ponosom otkriva svojih 5 najboljih projekata u 2023  na prestižnim globalnim lokacijama. U ovim projektima primenjena su vrlo kompleksna rešenja prečišćavanja vazduha i izdvojeni su upravo zbog tehničkih karakteristika rešenja, ali i specifičnostima, posebnim zahtevima objekta, složenosti montaže i visini investicija.

Evo i liste TOP 5 projekata u 2023. godini:

  1. The Beaumont Hotel, 2 Providence Court, London, UK
  2. Zgrada Skupštine Republike Srbije, Beograd, Srbija
  3. Microsoft Office Building, Ušće kula 1, Beograd, Srbija
  4. Digitalni toranj kontrole letenja na London City Airport-u, London, UK
  5. Restoran Maya Bay, Porto Montenegro, Tivat, Crna Gora

Dakle, na listi su prestižna zdanja u kojima je na rešavanju problema sa kvalitetom unutrašnjeg i otpadnog vazduha svoj veliki doprinos dao tim Marquis Intelligence.

Izdvojeni projekti jasno ukazuju na prisustvo preduzeća na međunarodnoj sceni sa veoma specifičnim i prepoznatljivim tehničkim rešenjima u oblasti prečišćavanja vazduha.

Komentarišući na svom Linkedin profilu, Gordana Blagić, tehnički direktor i suvlasnik preduzeća Marquis Commerce je rekla:

„Bilo mi je zadovoljstvo da primenjujem nova naučna i tehnička rešenja, da ih kombinujem, iščekujem realizaciju i strepim da vidim da li su kontrolna merenja potvrdila proračunate i očekivane garantovane parametre rada.
Bilo je i drugih projekata značajnih po obimu radova, specifičnosti tehničkih rešenja i prestižnim imenima klijenata, koji se nisu našli na ovoj listi. No, s obzirom da nam se klijenti uvek vraćaju, nadam se da će se i oni naći na listi najboljih u tekućoj godini.”

Tako je u turbulentnom svetu poslovanja, 2023. godina za „Marquis Commerce” bila  dinamična i radna. Fokus je ostao na širenju ideje kvaliteta i posvećenosti, sa jedinstvenom metodologijom rada koja je istakla ekspertnost od luksuznog hotela Beaumont u Londonu do kule Microsoft-a u Beogradu, od zgrade parlamenta i do očaravajućeg restorana Maya Bay u Tivtu u Crnoj Gori ili neverovatnog prvog u svetu digitalnog kontrolnog tornja u okviru London City Airport-a.

Budite svedoci besprekorne fuzije inovacija i izvrsnosti kvaliteta vazduha, uronite u ove revolucionarne projekte prikazane na Linkedin profilu Marquis Intelligence!

Posvećenost preduzeća svakom klijentu i obezbeđivanje kvalitetnih rešenja i nadalje ostaju ono po čemu se prepoznaju kao lideri u industriji u niši prečišćavanja vazduha.

Marquis Commerce će obezbediti inovativna tehnička rešenja i profesionalnu opremu za prečišćavanje vazduha prilagođenu vašim specifičnim potrebama po principu „ključ u ruke“ ukoliko za to imate potrebe.