Blog

Kvalitet vazduha vitalni faktor za donošenje dobrih poslovnih odluka

Kvalitet vazduha vitalni faktor za donošenje dobrih poslovnih odluka

Donošenje strateških odluka predstavlja kamen-temeljac opstanka i rasta preduzeća. Međutim, često zanemaren faktor koji može bitno uticati na kvalitet donošenja odluka je kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru.

„Praveći više grešaka i praveći veće greške, pojedinci izloženi višim nivoima zagađenja vazduha nisu u optimalnom stanju za donošenje ključnih odluka“, upozorava Huan Palasios sa „Maastricht University School of Business and Economics“.

U ovom kontekstu, tri od četiri najbogatija pojedinca u Srbiji su se istakla ne samo kao uspešni biznismeni već i kao vizionari koji su prepoznali ključnu ulogu čistog vazduha u njihovom poslovnom uspehu. Njihovi objekti, uključujući privatne kuće, kancelarijske prostore i restorane, opremljeni su vrhunskom profesionalnom opremom za prečišćavanje vazduha po tehničkom rešenju Marquis Intelligence.

Marquis Intelligence, lider u oblasti inovacija u prečišćavanju vazduha, ima privilegiju da sarađuje sa ovim uticajnim pojedincima. Kroz stručnu analizu potreba, projektna rešenja sa tehničkim proračunima, isporuku, instalaciju i puštanje u rad profesionalnih sistema za prečišćavanje vazduha, Marquis Intelligence obezbeđuje vrhunski kvalitet vazduha prilagođen specifičnim potrebama svakog od njih.

„Za vrhunski uspeh u poslu neophodno je uočiti i iskoristiti dragocene mogućnosti za prosperitet, koje drugi ne primećuju“, ističe direktor Marquis Intelligence-a, dodajući: „Vazduh je svakako jedna od njih, a definitivno ima pozitivan uticaj na vaše zdravlje i donošenje odluka, čime se podstiče uspešno poslovanje.“

Pozivamo Vas da razmotrite kako poboljšanje kvaliteta vazduha može postati ključna komponenta vašeg poslovnog uspeha.

Više o ovoj temi možete pročitati na portalu PRobjave.

author-avatar

Marquis Intelligence tim

Marquis Intelligence tim je tim stručnjaka različitih profila, posvećen poboljšanju kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru i ističe se u ponudi naprednih sistema ventilacije po meri, obezbeđujući bezbednost i udobnost u zatvorenim okruženjima pružajući sveobuhvatnu podršku i upotrebu najsavremenije tehnologije za rešavanje različitih i složenih izazova kvaliteta vazduha.