Blog

Šta je obeležilo poslovnu 2022. godinu Marquis Commerce-a?

Šta je obeležilo poslovnu 2022. godinu Marquis Commerce-a

Poslovna 2022. godina „Marquis Commerce“ protekla je u znaku jubileja – proslave tri decenije uspešnog rada. Povodom toga lansiran je i novi brend „Marquis Intelligence“ sa idejom isticanja tehničkog segmenta preduzeća, koji je postao dominantan, a po kvalitetu rada i usluga prepozatljiv na tršištu.

Takođe, povodom trideset godina poslovanja, preduzeće se potpuno posvetilo digitalizaciji, a pušten je i novi veb sajt marquis.rs. Veb sajt je korisnicima odškrinuo vrata u način poslovanja preduzeća, stroge procedure koje garantuju kvalitet u svim fazama projekta i održavanja opreme, te prikazao deo prestižnih referenci u Srbiji, regionu i Velikoj Britaniji.

Krajem godine, kao kruna uspeha, rešenje za obradu vazduha u luksuznom hotelu „Beaumont“ u Londonu, koje je izradio tim „Marquis Intelligence“, osvojilo je prvu nagradu na The Brit List Awards 2022 u kategoriji  The Best in Tech. Više o ovome možete pogledati na portalu eKapija.

Ipak, ne treba izostaviti činjenicu da je međunarodna saradnja „Marquis Intelligence“ sa liderima u proizvodnji opreme za prečišćavanje vazduha konvencionalnim i nekonvencionalnim metodama veoma proširena, a time i paleta proizvoda u asortimanu preduzeća. Iako, najpoznatiji po proizvodnom programu za bipolarnu jonizaciju na bazi DBD-a, sada je u ponudi oprema za „needlepoint“ bipolarnu jonizaciju vazduha. Zato je važna ekspertnost, jer samo vrhunski poznavaoci obe tehnike znaju gde i kako koju treba koristiti da bi se dobili željeni rezultati.

Dugogodišnje istraživanje u oblasti inovativnih tehnologija donelo je i nove tehnike i tehnologije iz najrazvijenijih zemalja sveta, koje do sada nisu bile prisutne na našem tržištu, a u pripremi je još nekoliko značajnih programa.

 

author-avatar

Vladimir Janaćković

Vladimir Janaćković je vlasnik i direktor preduzeća Marquis commerc-a. Lider i organizator profesionalnih i društvenih aktivnosti usmerenih na unapređenje životne sredine i podizanju životnog standarda kroz inovativna rešenja za prečišćavanje vazduha.