Blog

Rešenje Marquis Intelligence-a dalo veliki doprinos proglašenju LCY-a za najbolji aerodrom u UK u 2023.

Rešenje Marquis Intelligence dalo veliki doprinos proglašenju London City Airport-a za najbolji aerodrom u Velikoj Britaniji u 2023. godini

Stručnjaci za kvalitet vazduha Marquis Intelligence-a od 2015. godine predvode projekte prečišćavanja unutrašnjeg vazduha na London City Airport-u (LCY), što je doprinelo da LCY dobije titulu najboljeg aerodroma u Velikoj Britaniji za 2023.

Stručnjaci Marquis Intelligence-a obezbedili zdrav i bezbedan vazduh na LCY-u

Najsavremenije tehnološko rešenje za prečišćavanje vazduha, Marquis Intelligence-a, obezbedilo je zdrav i bezbedan vazduh, za dobrobit i udobnost putnika na LCY-u.

Primenjena rešenja u skladu su sa najvišim zdravstvenim standardima, građevinskim propisima i dobrom inženjerskom praksom. Pored toga ova rešenja su se pokazala vrlo efikasnim u prevenciji prenošenja COVID-19 i drugih virusnih infekcija.

Stručnjaci za kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru Marquis Intelligence predvodili su sve projekte prečišćavanja vazduha na LCY od početka do kraja, od instalacije i puštanja opreme u rad, preko održavanja iste, obezbeđujući tako njenu punu efikasnost.

Marquis Intelligence će svoja rešenja primenjivati i u novim objektima aerodroma

Po zahtevu LCY-a stručnjaci iz Marquis Intelligence-a uključeni su i u fazi projektovanja proširenja aerodroma, pa će se njihova rešenja primenjivati i u novim objektima aerodroma.

Više informacija o ovome možete pročitati na portalu eKapija.

author-avatar

Vladimir Janaćković

Vladimir Janaćković je vlasnik i direktor preduzeća Marquis commerc-a. Lider i organizator profesionalnih i društvenih aktivnosti usmerenih na unapređenje životne sredine i podizanju životnog standarda kroz inovativna rešenja za prečišćavanje vazduha.