Blog

Tehničko rešenje Marquis Intelligence dobilo prvu nagradu na The Brit List Awards 2022. u kategoriji Best In Tech

Marquis blog - The Brit List Avard 2022 u kategoriji Best In Tech 2022

Tehničko rešenje za prečišćavanje vazduha, koje je izradio Marquis Commerce iz Beograda, a koje je instalirano u luksuznom Beaumont hotelu u Londonu, dobilo je prvu nagradu u kategoriji The Best in Tech u organizaciji The Brit List Awards, Velika Britanija.

Primenom tehnologije dielektričnog barijernog pražnjenja (DBD), nemačke kompanije Bioclimatic GmbH, na centralnim sistemima za ventilaciju, higijena i bezbednost vazduha su podignute na visok nivo, a time i komfor korisnika hotela.

Po prvi put do sada instaliranje, podešavanje parametara rada i puštanje ove opreme u rad izvršeno je na daljinu, a svim fazama realizacije rešenja upravljao je tehnički tim Marquis Intelligence.

Tako je Beaumont hotel u Londonu postao prvi hotel u Velikoj Britaniji opremljen u potpunosti sistemima za prečišćavanje vazduha Bioclimatic GmbH.

Više informacija o ovome možete pročitati na portalu eKapije.

author-avatar

Marquis Intelligence tim

Marquis Intelligence tim je tim stručnjaka različitih profila, posvećen poboljšanju kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru i ističe se u ponudi naprednih sistema ventilacije po meri, obezbeđujući bezbednost i udobnost u zatvorenim okruženjima pružajući sveobuhvatnu podršku i upotrebu najsavremenije tehnologije za rešavanje različitih i složenih izazova kvaliteta vazduha.