Blog

Novi brend i veb sajt povodom 30. rođendana Marquis Commerce-a

air is life - Marquis Commerce

Marquis Commerce je povodom proslave jubileja, tridesetogodišnjice uspešnog rada u oblasti prečišćavanja vazduha lansirao novi brend Marquis Intelligence sa idejom isticanja svoje ekspertnosti, metodologije i kvaliteta rada.

Svojim načinom rada Marquis Intelligence garantuje izlazne parametre izvedenih instalacija za koje obezbeđuje i kvalitetno održavanje.

Kao najinteresantniji izvedeni objekti ističu se London City Airport, gde se garancija odnosila na rešenje statičkog elektriciteta, eliminisanje mirisa i čestica. Zatim proizvodni pogoni Carnex, Vrbas gde su garantovani mikrobiološki parametri prečišćenog vazduha, te Dijamant, Zrenjanin; Železara, Split i US Steel, Smederevo gde su instalirani industrijski filteri za prečišćavanje dimnih gasova, a garantovana je koncentracija PMx čestica u prečišćenom vazduhu.

Detaljnije informacije objavljene su na portalu eKapija.

author-avatar

Marquis Intelligence tim

Marquis Intelligence tim je tim stručnjaka različitih profila, posvećen poboljšanju kvaliteta vazduha u zatvorenom prostoru i ističe se u ponudi naprednih sistema ventilacije po meri, obezbeđujući bezbednost i udobnost u zatvorenim okruženjima pružajući sveobuhvatnu podršku i upotrebu najsavremenije tehnologije za rešavanje različitih i složenih izazova kvaliteta vazduha.